Apa alcalină

BENEFICII – UTILIZĂRI

Unul dintre avantajele aparatului de ionizare a apei este că produce 3 tipuri de apă (PURIFICATĂ, ALCALINĂ şi ACIDĂ), nu unul singur ca în cazul filtrului obişnuit.

Cele trei tipuri de apă au utilizări diferite în funcţie de pH:

pH 7 = apă purificată, corespondentul apei filtrate

– se foloseşte pentru medicamente (!!! NU SE IAU MEDICAMENTE CU APĂ ALCALINĂ întrucât aceasta grăbeşte absorbţia şi le diminuează efectele printr-o eliminare prea rapidă)

– se poate bea înaintea, în timpul sau după masă,  (în cantităti mici, numai pentru a calma senzaţia de sete; la 30-45 de minute înainte sau după masă se poate consuma apa alcalină)

pH 8 -9.5 = apa pentru consum zilnic

– Detoxifiant, antioxidant, sursă de oxigen

– Echilibrează pH-ul organismului

– Hidratează celulele, ţesuturile, organele

– Ideală pentru prepararea hranei bebeluşilor

– Previne acidifierea organismului

– Creşte aportul de minerale benefice (Calciu, Magneziu, Potasiu, Zinc, etc.)

– Incetineşte procesul de îmbătrânire cauzat de oxidare

– Previne sau ameliorează boli şi disfuncţionalităti  ale diferitelor organe (alergii, migrene, oboseală, constipaţie, diabet, hiperaciditate gastrică, fermentaţie intestinală, obezitate, osteoporoza, procese inflamatorii reumatoide, hipertensiune, arteroscleroză, etc.)

In anumite ţări cu o bogată traditie în aplicarea tratamentelor naturiste, apa alcalină este utilizată cu succes în prevenirea sau tratarea diferitelor forme de cancer sau în recuperarea post-operatorie.

Recomandări:

Apa alcalină se bea începând cu un nivel slab de alcalinitate (pH 8-8.5), acesta crescând progresiv la 1-2 săptămâni. Apa alcalină de consum uzual (zilnic) nu trebuie să depăşească pH-ul de 9.5.

Cantitatea recomandată este de 30-50 ml/kg. corp, adica 1.5-2 l/zi.

pH 10 -11 – apa puternic alcalină

– prepararea ceaiului, cafelei şi a altor băuturi din plante, accentuează gustul ca urmare a puterii de penetrare şi extragere a esenţelor

– spălarea alimentelor crude (înlătură urmele tratamentelor chimice)

– gătit (potentează gustul).

Eficient împotriva îmbătrânirii pielii, petelor de vârstă, pistruilor și altora asemenea. Pielea sensibilă este de asemenea protejată de iritări.

VA RECOMANDAM SI CREMA REGENEROL ANTIREUMATIC

SE POATE COMANDA ONLINE PE LINK-UL DE MAI JOS.

www.regenerol-creme.com